Columna Medical Center a sărbătorit Ziua Copilului alături de copiii concepuți prin FIV

Columna Medical Center a sărbătorit Ziua Copilului alături de copiii concepuți prin FIV

Columna Medical Center a organizat cu ocazia Zilei Copilului un eveniment special dedicat celor peste 800 de copii, cu vârste între 6 luni și 4 ani, concepuți prin fertilizare in vitro în cadrul clinicii, de-a lungul celor 8 ani de activitate.

Evenimentul s-a desfășurat la Aviației Wellness Center, iar în cadrul său cei prezenți – mici și mari – s-au bucurat de un spectacol de muzică și dans întreținut de animatori care au dat viață diverselor personaje din lumea Disney, dar și de face painting, care a fost la mare căutare de cei mici și de cei mari.

„Ziua Copilului este dedicată distracției împreună cu cei mici, iar noi ne-am dorit să o sărbătorim alături de toți copiii care alcătuiesc marea familie Columna, și de părinții lor. Evenimentul a fost un prilej minunat de a ne revedea, dar și de a face cunoștință cu cei mai noi membri, într-un cadru festiv, cu multă voie bună. Faptul de a vedea părinții fericiți alături de micuții lor reprezintă cea mai mare satisfacție și ne motivează să ne îndeplinim în fiecare zi, cu aceeași dedicare, misiunea de a ajuta cuplurile afectate de infertilitate să-și întemeieze familia mult dorită”, a declarat Nicoleta Zamfir, CEO Columna Medical Center.