Reușita unei proceduri FIV se datorează muncii de echipă

Reușita unei proceduri FIV se datorează muncii de echipă

Reușita unei proceduri de fertilizare in vitro este influențată de foarte mulți factori, însă printre cei mai importanți se numără pregătirea, experiența și dedicarea echipei medicale. Succesul acestei proceduri presupune o coordonare perfectă între multiple specializări implicate în tratament, organismul matern, care trebuie foarte bine pregătit şi embrionul care trebuie să fie de foarte bună calitate. Embriologul și clinicianul care fac fertilizarea in vitro joacă un rol deosebit de important în reușita intervenției.

Şansele de succes ale procedurilor de fertilizare in vitro sunt influenţate de foarte mulţi factori, dintre care unii ţin de cuplul respectiv şi alţii de echipa care efectuează procedura. În cazul cuplurilor, vârsta, mediul de viaţă şi mai ales patologia implicată reprezintă factori importanţi în calcularea ratei de succes. În ceea ce priveşte echipa medicală, contează mult dotarea clinicii (aparatura medicală, consumabilele utilizate, mediile de cultură) însă mai ales experienţa specialiştilor implicaţi. La Columna Medical Center găsești o echipă dedicată, cu specialiști de top, servicii medicale la standarde europene și echipamente de ultimă generație.

De asemenea, Columna Medical Center se remarcă prin excelență și este singura clinică de fertilizare in vitro (FIV) din România unde poți găsi 3 embriologi seniori. În cadrul clinicii o să ai parte de cel mai bun tratament atât din punct de vedere al investigațiilor moderne, cât și al experienței trăite în procesul de a deveni părinte.

Ne confruntăm de multe ori cu numeroase cupluri care se luptă de ani de zile cu infertilitatea, care își pun întreaga încredere și speranță în mâinile specialiștilor noștri. Poveștile lor ne motivează ca în fiecare zi să oferim excelență în tratamentul infertilității! Cel mai prețios moment este cel în care visul de a deveni părinte devine realitate. Atunci când un cuplu ne vizitează, ne arată minunea pe care o ţine în braţe şi ne mulțumește pentru că am contribuit la înfăptuirea ei este de neprețuit!

Pentru mai multe detalii despre fertilizarea in vitro, medicii Columna Medical Center și Academia de FIV vă așteaptă la o consultație.