In luna aprilie, Columna Medical Center va functiona cu program restrans exclusiv pentru serviciile medicale considerate urgenta.
Va asiguram ca vom reveni catre dumneavoastra in maxim 24 de ore din momentul primirii oricarui tip de solicitare telefonica sau via e-mail!

021-9612 / 021.308.80.80 / 0754.999.990

Când fertilizarea in vitro și încrederea în medic produc minuni

Când fertilizarea in vitro și încrederea în medic produc minuni

*Acest interviu a fost publicat pe site-ul Revistagalenus.ro

Infertilitatea a devenit un fenomen tot mai complex în România, iar potrivit statisticilor, aproximativ unul din șase cupluri se confruntă cu probleme în conceperea unui copil. Din păcate, se începe astfel un lung drum pentru ca aceștia să ajungă să-și îndeplinească visul.

Cauzele infertilității sunt multiple, însă datorită tehnologiei avansate și a studiilor, procentul de reușită este în creștere. Pe lângă acestea, se adaugă și experiența embriologului, fapt ce îi adaugă plus valoare doamnei doctor Diana Cocei, embriolog senior la Columna Medical Center, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, care face câteva lămuriri cu privire la șansele de reușită în cazul procedurii de feritilizare in vitro.

 

 

 

articole

Columna in presa

Ultimele aparitii in presa

AFLA ULTIMELE STIRI

media

galerie foto si video

Experienta pacientului la Columna inseamna excelenta actului medical, desfasurata intr-un mediu cat mai primitor si cald.

ultimele fotografii

opinia dumneavoastră contează

Feedback

Ajutati-ne sa imbunatatim constant serviciile clinicii noastre!

completează formularul

Pentru orice solicitare sau informatie, ne puteti apela la numerele 021.308.80.80 / 021-9612