Program: Luni – Vineri – 07:00-20:00
Sambata – Duminica – program flexibil in functie de procedurile de fertilizare in vitro

021-9612 / 021.308.80.80 / 0754.999.990

Columna Medical Center a sărbătorit Ziua Copilului alături de copiii concepuți prin FIV

Columna Medical Center a sărbătorit Ziua Copilului alături de copiii concepuți prin FIV

Columna Medical Center a organizat cu ocazia Zilei Copilului un eveniment special dedicat celor peste 800 de copii, cu vârste între 6 luni și 4 ani, concepuți prin fertilizare in vitro în cadrul clinicii, de-a lungul celor 8 ani de activitate.

Evenimentul s-a desfășurat la Aviației Wellness Center, iar în cadrul său cei prezenți – mici și mari – s-au bucurat de un spectacol de muzică și dans întreținut de animatori care au dat viață diverselor personaje din lumea Disney, dar și de face painting, care a fost la mare căutare de cei mici și de cei mari.

„Ziua Copilului este dedicată distracției împreună cu cei mici, iar noi ne-am dorit să o sărbătorim alături de toți copiii care alcătuiesc marea familie Columna, și de părinții lor. Evenimentul a fost un prilej minunat de a ne revedea, dar și de a face cunoștință cu cei mai noi membri, într-un cadru festiv, cu multă voie bună. Faptul de a vedea părinții fericiți alături de micuții lor reprezintă cea mai mare satisfacție și ne motivează să ne îndeplinim în fiecare zi, cu aceeași dedicare, misiunea de a ajuta cuplurile afectate de infertilitate să-și întemeieze familia mult dorită”, a declarat Nicoleta Zamfir, CEO Columna Medical Center.

 

                     

 

articole

Columna in presa

Ultimele aparitii in presa

AFLA ULTIMELE STIRI

media

galerie foto si video

Experienta pacientului la Columna inseamna excelenta actului medical, desfasurata intr-un mediu cat mai primitor si cald.

ultimele fotografii

opinia dumneavoastră contează

Feedback

Ajutati-ne sa imbunatatim constant serviciile clinicii noastre!

completează formularul

Pentru orice solicitare sau informatie, ne puteti apela la numerele 021.308.80.80 / 021-9612