Dragă cititorule,

Bine ai venit la Columna Medical Center!

Din anul 2011, Columna Medical Center este locul în care excelență specialiștilor în reproducere umană asistată se întâlnește cu tehnologia de ultimă generație pentru a putea oferi tuturor celor care se confruntă cu probleme de infertilitate servicii profesioniste, accentul fiind pus pe calitatea actului medical, pe experiență trăită în cadrul clinicii precum dar mai ales pe rezultatele obținute, rezultate comparabile cu cele ale clinicilor de renume din Europa.

Misiunea noastră principală este de a transforma cuplurile infertile în familii și de a sprijini necondiționat pacienții pe parcursul diagnosticării și soluționării tuturor problemelor legate de infertilitate.

La Columna Medical Center știm că reproducerea umană asistată este o procedură complexă ce presupune muncă în echipă, de aceea pe lângă clinicieni de top cu experiență vastă în acest domeniu, suntem singurii din România care îți punem la dispoziție 3 embriologi seniori.

Încă de la înființare, abordarea pacientului care intră în cadrul clinicii a fost una pluridisciplinară astfel că aria de specialități existente s-a completat cu medici de prestigiu din următoarele domenii:

Te asteptam in familia Columna

Opinia ta contează!

Feedback

Ajutați-ne să îmbunătățim constant
serviciile clinicii noastre!

Completează formularul

Media

Galerie foto și video

Experiența pacientului la Columna înseamnă excelența
actului medical, desfășurată într-un mediu cât mai primitor și cald.

Vezi ultimele fotografii

Blog