In luna aprilie, Columna Medical Center va functiona cu program restrans exclusiv pentru serviciile medicale considerate urgenta.
Va asiguram ca vom reveni catre dumneavoastra in maxim 24 de ore din momentul primirii oricarui tip de solicitare telefonica sau via e-mail!

021-9612 / 021.308.80.80 / 0754.999.990

Parteneri

ria_logo

Rumanian International Assistance Services

Rumanian International Assistance Services este o companie romano-belgiana specializata in activitati de asistenta tehnica, medicala si juridica.
Promptitudine, implicare, devotament sunt doar cateva dintre elementele definitorii ale responsabilitatii pe care ne-am asumat-o nu numai fata de noi insine ci si fata de cei la dispozitia carora ne aflam 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana.

Oriunde in lume v-ati afla, in orice moment al zilei, suntem pregatiti sa intervenim, sa actionam cu eficienta si promptitudine astfel incat problemele dumneavoastra sa isi gaseasca rezolvarea indiferent de complexitatea acestora.

Cum reusim? Punem la lucru experienta acumulata de-a lungul anilor, integritatea, profesionalismul si dedicarea intregii noastre echipe pentru ca rezultatul a ceea ce facem sa implineasca si chiar sa depaseasca asteptarile tuturor celor care se bazeaza pe noi.

Vizitati siteul oficial

 

logo Generali_Version B Lines_Horizontal_on White

Europ Assistance

Încă de la înfiinţare, în Franţa în 1963, Europ Assistance se situează pe primul loc în ceea ce priveşte acordarea serviciilor de asistenţă (acordare de ajutor în mod profesional). Peste 115 de milioane de clienţi din întreaga lume se pot baza pe serviciile noastre 24 de ore pe zi. Nu contează dacă sunteţi la domiciliu sau într-o călătorie, dacă aveţi nevoie de ajutor sau orice fel de informaţii, colegii şi partenerii noştri vă vor ajuta instantaneu. Dumneavoastră trebuie doar să ne sunaţi.

Acţionarul principal al Grupului Europ Assistance este Generali France Group, al treilea ca importanţă pe piaţa asigurărilor din Europa, care deţine 99,96% din acţiuni, restul acţiunilor fiind deţinute de către acţionari persoane fizice.

Cheia succesului nostru constă în faptul că avem o reţea internaţională de parteneri furnizori şi 33 de sucursale cu acoperire în peste 200 de ţări, cu ajutorul cărora putem acorda clienţilor noştri asistenţă non-stop şi intervenţie pe loc, la cel mai înalt grad de profesionalism.

Vizitati siteul oficial

 

Medical Ocupational

Infintata in 2005, este prima societate in domeniul serviciilor medicale private care a stabilit legatura dintre Societatiile de Asigurare, Asigurat si furnizorii medicali. Cadru legislativ creat in 2006 si aderarea Romaniei la U.E ofera o noua alternativa pacientiilor si anume asigurarile private de sanatate. Medical Ocupational stabileste solutiile medicale acoperite in asigurarile private de sanatate, identifica cele mai bune servicii medicale creand reteaua de furnizori medicali, fiind Prestatorul General al serviciilor medicale pentru Societatiile de Asigurare AXA Life Insurance( fosta Omniasig Viata), BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group, G.B.G Insurance International.

Fondata la initiativa unor specialisti, Medical Ocupational reprezinta materializarea viziunii si experientei acestora. Pornind de la principiul „garantarea calitatii si accesibilitatii serviciilor medicale” s-a investit in trei directii principale:

  • program software dedicat
  • retea de furnizori medicali
  • specialisti cu experienta in conceptia solutiilor medicale


Daca investitia in dotari echipamente IT si software a insemnat in primul rind bani, investitia in construirea retelei de furnizori medicali – clinici, cabinete, spitale farmacii, laboratoare – la nivel national, a insemnat:

  • identificarea
  • selectarea
  • scolarizarea

personalului administrativ din clinicile agreate in vederea insusirii procedurilor de lucru comune in vederea eficientizarii accesului la serviciile medicale ale asiguratului.

Cea mai mare retea de furnizori medicali agreati la nivel national si international se dezvolta continuu avand la baza criterii specifice de selectie si instrumente IT performante de comunicare. Astfel, fara a face rabat de la calitate, obtinem costuri avantajoase pentru serviciile medicale. Contractele cu furnizorii medicali sunt executate prin decontare directa cu tarife preferentiale si discounturi. Derularea acestora se face cu respectarea protocoalelor administrative si medicale agreate de toti partenerii nostri. Modulele database integrate comun cu furnizorii medicali agreati gestioneaza serviciile medicale accesate de catre asigurati.

Vizitati siteul oficial

 

Allianz_Tiriac_ai

Alianz Tiriac

Bazele fundatiei actualei afaceri Allianz-Tiriac Asigurari au fost puse in anul 1994, odata cu infiintarea societatii Asigurari “Ion Tiriac” SA (ASIT). Pornind de la zero, compania s-a instalat repede in fruntea ierarhiei operatorilor privati de asigurari. Cresterea accelerata a volumului de afaceri derulate a adus ASIT, in numai sase ani de existenta, pana pe pozitia secunda in topul celor mai importanti asiguratori din Romania.

Dezvoltarea infrastructurii companiei – incepand cu crearea si diversificarea propriei oferte de produse, continuand cu atragerea celor mai buni specialisti locali din domeniul asigurarilor si terminand cu extinderea retelei teritoriale – a fost realizata cvasiexclusiv prin autofinantare. In ciuda costurilor ridicate pe care lansarea unei afaceri de tip greenfield le impune, Asigurari “Ion Tiriac” a generat intr-un timp record rezultate pozitive pentru actionarii sai.

Mizand initial, in principal, pe dezvoltarea relatiilor cu clienti ce desfasurau activitati in domeniile industrial si comercial, ASIT a reusit sa creeze adevarate parteneriate pe termen lung cu asiguratii, spre beneficiul ambelor parti implicate.

Integrarea, in anul 2000, a societatii ASIT in grupul de asigurari german Allianz a intarit pozitia acesteia pe piata romaneasca, statutul de membru al unuia dintre cele mai importante grupuri financiare din lume, conferind companiei rezultate – Allianz-Tiriac Asigurari- un avantaj competitional sensibil, atat din perspectiva garantarii stabilitatii financiare, cat si in ceea ce priveste angajamentul de a impune, pe termen lung, o marca de prestigiu in Romania.

Vizitati siteul oficial

 

logo UNIQA Asigurari

Uniqua Asigurari

UNIQA Asigurari a devenit membra UNIQA Insurance Group, odata cu preluarea la finele anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania.

UNIQA Asigurari se numara printre liderii pietei romanesti de asigurari generale si furnizeaza servicii pentru peste 470.000 de clienti, oferind un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor si tendintele pietei. Compania se preocupa permanent si acorda o mare importanta dezvoltarii de produse si de solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

Vizitati siteul oficial

 

RGB

SIGNAL IDUNA

GRUPUL SIGNAL IDUNA s-a format in 1999, prin reunirea a doua companii – Signal si Iduna Nova, ambele cu experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor de sanatate.

Iduna Nova a fost infiintata in 1906, la Hamburg, ca fond de asigurare pentru sanatate si in caz de deces.
Signal s-a dezvoltat in 1907, la Dortmund, la initiativa mestesugarilor, care au creat un fond pentru ajutorarea bolnavilor.
Timp de un secol, cele doua companii originare care au format grupul SIGNAL IDUNA au fost parteneri de incredere pentru intreprinderile mici si mijlocii, asociatiile mestesugaresti si de comert din Germania.
Signal Iduna s-a dezvoltat ca un asigurator integrat pentru orice segment de populatie, pastrandu-si apropierea fata de asociatiile mestesugaresti si de comert si de intreprinderile mici si mijlocii.
In prezent, grupul Signal Iduna desfasoara operatiuni in Ungaria, Polonia si Romania. Este, de asemenea, prezent si in Elvetia cu divizia sa de reasigurari.

Vizitati siteul oficial

endoinstitute
Logo CM Alexis

articole

Columna in presa

Ultimele aparitii in presa

AFLA ULTIMELE STIRI

media

galerie foto si video

Experienta pacientului la Columna inseamna excelenta actului medical, desfasurata intr-un mediu cat mai primitor si cald.

ultimele fotografii

opinia dumneavoastră contează

Feedback

Ajutati-ne sa imbunatatim constant serviciile clinicii noastre!

completează formularul

Pentru orice solicitare sau informatie, ne puteti apela la numerele 021.308.80.80 / 021-9612