Nutriție

Nutriție

Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, obezitatea reprezintă cea mai mare problemă de sănătate, afectând atât adulţii cât şi copiii. Prin urmare, un plan de nutriţie personalizat, oferit de un medic specialist, este extrem de important pentru a avea un stil de viaţă sănătos.

 

De ce este important să avem grijă la nutriţie?

Un stil de viaţă sănătos implică şi o alimentaţie corectă, care să ne ţină departe de extreme precum obezitatea sau anorexia. Acestea sunt două probleme reale, care pot degenera, declansând multiple boli.

Fiecare dintre noi suntem diferiţi, iar planul de nutriţie trebuie să ţină cont de caracteristicile fiecărui individ în parte. Spre exemplu, dacă doar ce ai născut, poate îţi doreşti să te întorci la corpul pe care îl aveai înainte, dacă eşti bărbat poate îţi doreşti să dezvolţi efectele obţinute la sală sau, dacă eşti părinte, îţi doreşti ca micuţul tău să aibă o dezvoltare armonioasă şi sănătoasă. 

Pentru fiecare dintre aceste situaţii un plan de nutriţie optim va fi diferit. Iar în urma unor analize, medicii noştri îţi vor da soluţii personalizate, care te vor ajuta să îţi îndeplineşti scopul.

 

Planuri de nutriţie

În funcţie de nevoile şi afecţiunile tale, medicii de la Columna Medical Center îţi vor recomanda metode şi planuri de nutriţie potrivite pentru tine. Fie că ai nevoie de o strategie medicală pentru a-ţi echilibra comportamentul de consum alimentar, fie că vrei să ai o sarcină sănătoasă sau, pur şi simplu, vrei să ai un stil de viaţă optim, ferit de probleme de sănătate, specialiştii noştri îţi stau la dispoziţie.

 

Pentru programări poţi suna la telefon 021-9612 sau ne poţi contacta pe mail office@cmed.ro pentru mai multe informaţii.