Maria Drăgulescu

Numele meu este Maria Drăgulescu și am “beneficiat” de o procedură FIV la clinica Columna Medical Center. Timp de un an de zile m am aflat sub atentă supraveghere a dnei dr Corina Manolea,un medic care pentru mine, este ÎNGERUL MEU; datorită acestui înger în luna martie 2016 voi aduce pe lume un băiețel!!!

Am avut parte de supraveghere în toată această perioada….din partea unui echipe profesioniste,atât medicii cât și asistentele medicale,care parcă îți ghicesc stările și te încurajează să treci peste orice, până la final.
Mulțumesc întregii echipe medicale,în special dr Manolea,pe care o recomand cu toată încrederea tuturor femeilor,viitoare mămici, care nu pot rămâne însărcinate pe cale naturală!!! Un medic minunat care face lucrurile cu dăruire!!

L. T.

Mulțumim încă o dată pentru contribuția neprețuită a dr. Niculescu și doamna dr. Dăscălescu. Avem un fiu minunat datorită lor și le mulțumim din suflet.

L. M.

Ni s-a împlinit cel mai mare vis, avem un copilaș care în curând va împlini un an și jumătate, mulțumim din suflet medicilor, d-nei dr. Cocei și d-lui dr. Niculescu, d-nei asistente Ani și Echipei Columna.

A.

Serviciile medicale atât din cadrul clinicii cât și din cadrul celorlalte laboratoare sunt de ordinul 10 cu multe felicitări. E mai greu pentru noi, cei din provincie de ajuns la ele, dar nu imposibil. Eu am fost foarte mulțumită și de aceea am recomandat și recomand cu mare plăcere adresa clinicii. Datorită profesionalismului dvs. și în special a d-nei doctor COCEI sunt astăzi o mămică fericită. Va doresc întregii echipe, chiar dacă e prea devreme, sărbători fericite alături de cei dragi și să mai faceți multe cupluri fericite. Cu mult respect și drag, o mămică.

H.

Așa cum sunt sigură că știți, embriotransferul din data de 10.04.15 s-a finalizat cu o sarcina gemelară. Astăzi avem 7 săptămâni și 5 zile.

Ne-ați făcut cei mai fericiți viitori părinți și pentru asta dorim să va mulțumim nespus întregii echipe de la Columna pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă. În special aș dori să mulțumesc echipei de medici care s-a ocupat de cazul nostru: Doamnei Doctor Andronescu Lara și Doamnei Doctor Embriolog Monica DĂSCĂLESCU.

M-am simțit foarte bine la clinică dumneavoastră și am beneficiat de un tratament și de o ingrjire exemplară.

Va mulțumim din suflet.

C. T.

În primul rând, eu cred că viitorii părinți trebuie să fie informați, să știe să facă pasul corect, să meargă la sigur! Și am să va dau exemplul nostru: în toată aventură aceasta cred că embriologul este cel mai important, și atunci ne-am interesat și am aflat clinică cu cei mai buni embriologi. Și am ales Columna Medical Center. Apoi medicul ales trebuie să te înțeleagă, să-ți recomande un tratament adecvat organismului tău și să decidă momentul începerii lui. Pe de altă parte, ar trebui să simți medicul aproape de ține și să ai încredere totală în deciziile viitoare. Și am ales-o pe dr. Diana Cocei, încă de la prima întâlnire știam că va fi o colaborare cu final fericit. A făcut echipă cu dr. Andreea Veliscu, un alt înger păzitor și un bun profesionist. Apoi, desigur, ai nevoie de un “confort” al tratamentului și de asta are grijă o asistență, care știe cu exactitate pașii următori. Așa am descoperit-o pe Ani, cu care am și făcut prima injecție, telefonic. 

O. si A., Bucuresti, clienti FIV

Nefiind la prima încercare a unei fertilizări în vitro – după ce am încercat și pe alte meleaguri – am beneficiat de toată grija și atenția în acele momente delicate, ocazie cu care doamna doctor Diana Cocei și întreagă echipa Columna ne-au înconjurat cu mult profesionalism și dragoste, iar acum, în a 20-a săptămâna de sarcina, ne aflăm tot în supravegherea profesioniștilor din această clinică cărora le mulțumim din inima.

A. si T.

Suntem proaspeții părinți a două fetițe gemene, minunile noastre care au fost posibile datorită sprijinului și expertizei doamnei doctor Cezara Bucur și întregului personal al clinicii Columna, care ne-au îndrumat și susținut pe tot parcursul procedurilor specifice fertilizării in vitro. Nu avem cuvinte pentru a descrie fericirea pe care o trăim și recunoștință pe care o purtăm profesioniștilor acestei clinici.

Recomandăm clinică Columna cu toată căldură tuturor cuplurilor care își doresc copii!

Opinia ta contează!

Feedback

Ajutați-ne să îmbunătățim constant
serviciile clinicii noastre!

Completează formularul

Media

Galerie foto și video

Experiența pacientului la Columna înseamnă excelența
actului medical, desfășurată într-un mediu cât mai primitor și cald.

Vezi ultimele fotografii