Știinta și credința fac minuni împreună!

În urmă cu opt ani, pe 7 ianuarie, s-a născut fiul nostru, conceput cu ajutorul echipei Columna. După 6 ani și 7 inseminări, am avut norocul să obținem încă de la prima încercare de FIV o sarcină.

Domnul doctor Niculescu a fost esențial în acest proces. Dedicația și pasiunea lui pentru misterele reproducerii umane dar și credința lui într-o putere superioară s-au împletit minunat și ne-au dat putere să continuăm.

Doamna Dăscălescu, embriologul nostru, a fost de asemenea o maiastră, dovada fiul nostru rupt din poveștile cu Feți Frumoși. Eric este un foarte bun sportiv, înoată de la 2 ani și merge la concursuri, cântă minunat la pian și adoră să exerseze, este un copil bun la suflet, empatic, vesel și gata oricând de nebunii.

Multumim întregii echipe Columna pentru experiența impecabilă și susținerea într-un moment extrem de delicat și de important. Le dorim multă forța și altor cupluri care merg pe acest drum greu. Curaj! Suntem mulți cei care am simțit că ni se clatină speranța și acum ne bucurăm în fiecare zi de copiii noștri!

Laura L.

O echipa pozitiva face drumul mai usor

"Transferul din 3 dec 20 a fost cu noroc! Avem beta pozitiv, care s-a dublat frumos.

Inainte de toate, va multumesc pt ajutor si organizare. De asemenea, mii de multumiri doamnei doctor Cocei, doamnei doctor Haradja, dar si echipei de asistente care a fost cu noi in ziua transferului.

Multumiri speciale si colegei dvs, Adina, asistenta care ne-a condus in rezerva si s-a ocupat de formulare, a avut o atitudine tare pozitiva si vesela si mi-a facut ziua mai usoara.

Suntem recunoscatori pt toata sustinerea, speram sa fie bine pana la capat!"

A.M.

Clinica în care SE POATE!
După 3 ani de infertilitate, așteptăm o fetiță
Încredere răsplătită la al doilea embriotransfer

 

 

După 10 ani, visul a devenit realitate la Columna Medical Center

 

 

 

Doar 2 săptămâni până la întâlnirea cu MINUNEA
După 2 luni, 2 liniuțe magice
2 fetițe la al șaptelea FIV
Happy Stories: Povești cu părinți fericiți!

Rolul nostru este să ajutăm acolo unde natura, sau conjunctura, nu au fost favorabile celor ce-și doresc să devină parinți.

Iată un caz ce ne demonstrează că nașterea unui copil sănătos, obținut din ovocite proprii este posibilă chiar și la vârste reproductive mai puțin favorabile. Pacienta ni s-a adresat la 41 de ani, având o rezervă ovariană redusă, mai ales din punct de vedere calitativ (din cauza vârstei biologice avansate a ovocitelor) și permeabilitate tubară absentă. Având în vedere că, în acest caz, timpul era o componenta esențială și limitativă, s-a instituit rapid un program de EmbryoBanking, constând într-o o serie de 3 stimulări ovariene non-convenționale (derulate în doar 6 săptămâni), în urma cărora au rezultat 14 ovocite mature, pe care s-a practicat FIV clasic (partenerul fiind normospermic).
În zilele 5 și 6 de cultură embrionară, s-au obținut în total 6 blastociști, dintre care 4 blastociști de calitate bună și medie, care au fost congelați.
S-a efectuat un prim embriotransfer pe ciclu natural, cu un blastocist cu morfologie bună (grad 4AA), finalizat cu un beta hCG negativ.
La al doilea embriotransfer, s-au transferat 2 blastociști (grad 4AA și 3BB), cu finalitate beta hCG pozitiv, sarcină unică și nașterea la termen a unui băiețel sănătos.

Atenție: La orice vârstă, ținta tratamentului de stimulare ovariană o reprezintă obținerea a 15-20 de ovocite, pentru a putea securiza șansele maxime de sarcină și naștere. La o vârstă reproductivă avansată (peste 35-37 de ani) această țintă este rareori atinsă în urma unei singure stimulări ovariene, dar devine posibilă prin stimulări ovariene repetate, seriate, cu capitalizarea unui număr optim de embrioni, din care, statistic, cel puțin unul să aibă potențialul de a se transforma în copilul dorit.

Iată ce ne povestește fericita mămică:

Opinia ta contează!

Feedback

Ajutați-ne să îmbunătățim constant
serviciile clinicii noastre!

Completează formularul

Media

Galerie foto și video

Experiența pacientului la Columna înseamnă excelența
actului medical, desfășurată într-un mediu cât mai primitor și cald.

Vezi ultimele fotografii